top of page
weblaphatter_jogaoktatokepzes2sd.jpg

SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE IS VÉGEZHETŐ JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

A következő élő csoport indulása: 2023. szeptember 23-24.
Hatha Jógaoktató - Hivatalos Felnőttképzés - 200 órás YAI Nemzetközi Minősítéssel

ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSRE a jelentkezés folyamatos, akár MOST IS JELENTKEZHETSZ és pár nap múlva nézheted is az első hétvége videóit!

NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉSBE (kattints a videókra)! 

maxresdefault (1) (2).jpg
zs (2).jpg

A KÉPZÉSRŐL
AZ ONLINE IS VÉGEZHETŐ, 5 ÉVE MINDEN ÉVBEN TELTHÁZAS JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSÜNK HIVATALOS FELNŐTTKÉPZÉS,
A NEMZETKÖZI YAI SZTENDERDNEK MEGFELEL.
 
JÓGASTÚDIÓNK PEDIG MÁR A NYITÁS UTÁNI ÉVBEN ELNYERTE A LÁTOGATÓK VÉLEMÉNYE ALAPJÁN
"AZ ORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB JÓGASTÚDIÓJA" CÍMET.

315866442_693040112094493_6922365327455850263_n.jpg
4 (2).jpg

A képzés jól átgondolt ötvözete a magas szakmai színvonalnak és a HIVATALOS jógaoktatói tanúsítvány minél előbbi megszerzésének - kérésedre képzéseinken angol nyelvű tanúsítványt is kiállítunk díjmentesen. Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted a jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát HD minőségben érheted el, stúdióminőségű hanggal egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! Emellett pedig a képzés részét képezi ebben a formában is egy személyes konzultációs nap és a vizsga is természetesen személyesen történik!

További információ>>

ÁSZF - ONLINE oktatóképzés

JELENTKEZÉS: info@jogaoktato.hu

 

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsul életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva.

Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű tanúsítványt kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói oklevelet is.

Jógaoktató képzés - Yoga Alliance logó 1.
Jógaoktató képzés - Yoga Alliance logó 2.

MIÉRT FONTOS A HATHA JÓGA?

A tradicionális Hatha jóga gyakorlataira épül a mai összes jógafajta. A Hatha az ősi alap, tulajdonképpen a ma kipróbálható megszámlálhatatlan jógafajta közül az összes Hatha jóga, csak más szempontokra helyezi a hangsúlyt, némelyik statikus, másak dinamikusak, vannak olyanok, amelyek egy konkrét gyakorlatsort tanítanak minden jógaórán, vagy más típusú órákon pedig forró teremben folyik a gyakorlás.

 

A mai jógafajták a felszínen nagyon változatosak, minden jógázni vágyó megtalálhatja az ízlésének, habitusának megfelelőt, de a gyakorlatok lényegében ugyanazok: a Hatha jóga eszköztárát használja minden jógaoktató.

jogaoktato_kepzes.png
Jógaoktató képzés
Jógaoktató képzés 2020
Jógaoktató képzés Diószegi Ádámmal

Éppen ezért, ha jógaoktató akarsz lenni, akkor a legjobb döntés a Hatha jóga oktatását elsajátítani. Ez a legbiztosabb alap, amellyel el tudsz kezdeni oktatni. Ezzel a képzéssel már önmagában nagyon sokféle órát tudsz tartani, ha van egy kis kreativitásod, emellett pedig ráépíthető az összes többi jógaoktató képzés, ami már egy specifikus irányra koncentrál (pl. Nőijóga, Gyerekjóga, Jóga flow, stb.)

A KÉPZÉS VEZETŐJE

Diószei Ádám - Jógaoktató

Diószegi Ádám

A Samadhi Jógastúdió alapítója

Gerincjóga oktató

Hatha jóga oktató

Wellness jóga oktató

Jóga mozgásterapeuta

IWI Sportoktató

A spiritualitás, harcművészetek, jóga és meditáció 10 éves korom óta az életem részei voltak. Jelenleg  többféle modern és tradicionális jógafajtát oktatok, 7 éve vezetek jógaoktató képzéseket. 2017-ben nyitottam meg a Samadhi Jógastúdiót. Emellett festek, írok, utazok és népszerű blogot vezetek a Facebookon és az Instagramon.

 

Számos publikáció, tévés szereplés, előadás van mögöttem és megannyi workshopot, jógatábort és oktatóképzést vezettem az eddigi évek során. Legalább ennyin részt is vettem, hogy szakmai tudásomat bővíteni tudjam, igyekszem a nemzetközi jógaélet legjobbjaitól tanulni és ezt a tudást a képzésemen Nektek átadni.

 

Bízom benne, hogy nevem és munkásságom garancia az oktatóképzés színvonalára!

 

Ha többre vagy kíváncsi, a weboldalamat itt találod:

www.jogaoktato.hu

A Youtube-on pedig gyakorolhatsz velem ITT!

A képzés vezetésében továbbá részt vesznek:

A Samadhi Jógastúdió oktatói

Online Jógaoktató Képzés

A KÉPZÉS HELYSZÍNE: Samadhi Jógastúdió 1133 Budapest, Dráva utca 17.

 

Az élő képzésen résztvevők a Samadhi Oktatói Klub kártyát kapnak, amivel a képzés ideje alatt 20% kedvezményre jogosultak a Samadhi Jógastúdió jógaóra és bérlet áraiból. Az online jógaoktató képzés résztvevői hozzáférést kapnak a képzés anyagához tartozó online jógaórákhoz is.

 

AZ ÉLŐ KÉPZÉS IDŐPONTJAI (9.00-17.00):

2023. szept. 23-24., okt. 7-8., 21-22., nov. 4-5., 18-19., dec. 2-3., 16-17.

ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSRE a jelentkezés folyamatos, akár MOST IS JELENTKEZHETSZ és pár nap múlva küldjük is az első hétvége videóit!

Jógaoktató képzés
Jógaoktaó képzés - Samadhi Jógastúdió

A KÉPZÉS DÍJA:

Személyes részvétel: 290.000 Ft = Jelentkezéskor 40.000 Ft + A képzés első napján 250.000 Ft. (A korlátozott létszám miatt a jelentkezés a jelentkezési díj befizetése után válik hivatalossá!)

Online formában (további információ lentebb): 190.000 Ft (A képzési díj befizetése után hozzáférést adunk a képzés teljes anyagához.)

Az élő és az online oktatóképzés is fizethető jógastúdiónkban SZÉP kártyával!

 

A KÉPZÉS YAI ÁLTAL ELŐÍRT FELÉPÍTÉSE: 112 óra hétvégi oktatás + 25 db jógaórai hospitálás (és módszertani konzultáció az oktatóval) + 51 óra egyéni tanulás (online anyagok elsajátítása, jógairodalom olvasása, egyéni gyakorlás, melyhez a képzés vezetője szakmai segítséget nyújt) = 200 óra

 

(A jógaórákat nem tartalmazza a képzés ára, mert a vidéki hallgatókra való tekintettel a 25 db jógaórát nem kötelező a Samadhi Jógastúdióban, vagy a képzés vezetőjénél lejárni, de természetesen javasolt. Ha vidéki hallgatóként ez nem megoldható, akkor javasoljuk egy, a képzésen végzett oktató óráit, vagy egy képzett Hatha jóga oktató foglalkozásait!)

 

A KÉPZÉS TÉMÁI:

- A jóga története és fajtái

- Pózok a Hatha jógában (ászanák)

- A Hatha jóga légzései (pránajáma)

- Energetika a jógában (csakrák, nádik, bandhák)

- A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei és céljai (pratjahára, dhjána)

- Funkcionális anatómia a jógában (komplex 3D-s programmal és animációkkal szemléltetve)

- Prevenció a jógaoktatásban

- A jógikus életmód alapelvei

- A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei

- A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése

- A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei

- Jógikus önmenedzsment - hogyan legyél sikeres oktató

A KÉPZÉS RUGALMAS FORMÁBAN, A SZÁMODRA LEGIDEÁLISABB IDŐBEOSZTÁSSAL, ONLINE IS ELVÉGEZHETŐ!

TUDNIVALÓK AZ ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSSEL KAPCSOLATBAN:

  • A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát HD minőségben érheted el, stúdióminőségű hanggal egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. A tanfolyami hétvégék anyagát bárhol, bármikor megnézheted a hétvégi előadásokat és gyakorolhatsz a reggeli órákra, olyan ütemben haladsz az anyaggal, ahogy neked a legmegfelelőbb. A videók az élő előadással szemben bármennyiszer visszanézhetőek, így hatékonyabb lehet a tanfolyam tudásanyagának elsajátítása számodra.

  • Az oktatóképzés szerves részét képezi egy több mint 220 oldalas, átfogó jegyzet, ami a jógához fűződő komplex anatómiát, jógafilozófiát, több mint 80 ászana (jógapóz) kivitelezésének és hatásainak pontos leírását, a tanfolyamon tanult légzőgyakorlatokat, meditációt, relaxációt, óratartási szempontokat és még sok egyéb fontos eszközt tartalmaz, amire leendő jógaoktatóként szükséged lehet. A jegyzet adott hétvégéhez kapcsolódó részét elektronikus formában az oktatási felületünkön találod, egy helyen minden más anyaggal együtt.

joga.JPG

  • A képzésen résztvevőknek zárt Facebook csoportot hozunk létre, ahová az online résztvevők is meghívást kapnak. Így a kapcsolódás (a tanulótársakkal való beszélgetés, tartalmak megosztása, kérdezés az oktatóktól) egyszerűbbé válik.

  • A képzés vezetőit e-mailben a képzés első napjától az utolsóig bármikor keresheted és segítünk, ha valahol elakadtál az anyagban, vagy valamit nem értesz tökéletesen. Sőt, a képzés után is örülünk, ha nem szakad meg a kapcsolat és hallhatunk rólad!

  • Fontos a saját jógaélmény. A képzési napokat ezért mi is mindig reggeli gyakorlással kezdjük, melyeket a videók között megtekinthetsz. Ezen túl az oktatási felületünkön pedig külön menüpontban javaslatokat is fogsz kapni arra vonatkozóan, hogy mely videókra gyakorolj azon a héten, melyekhez ingyenes hozzáférést biztosítunk.

  • Anatómia tesztek, a hétvégékhez tartozó ellenőrző kérdések, ajánlott olvasmányok segítik a vizsgafelkészülést.

  • A vizsga természetesen személyesen történik, időben tájékoztatunk a vizsga menetéről, tételekről. Több vizsganapot is megjelölünk a tanfolyam zárásához közel, hogy ki tudd választani a neked leginkább megfelelőt.

  • A vizsga mellett az online képzés részét képezi egy, a képzés végén előre egyeztetett konzultációs nap, amikor lesz lehetőséged élőben kérdezni ászanákról, anatómiáról, jógafilozófiáról, vagy bármilyen képzés alatt felmerült kérdésről.

  • A tanfolyam ebben a szabadabb, online formában 290.000 Ft helyett 190.000 Ft-ért végezhető el. Emellett pedig a hétvégi oktatásra való utazás költségeit is megspórolhatod.

  • A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen számodra érezhető!

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

info@jogaoktato.hu

Az eseményről naprakész információkat a Facebookon itt találsz: FACEBOOK ESEMÉNY

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - ONLINE OKTATÓKÉPZÉS

FELNŐTTKÉPZŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE:

Yoga Nirvana Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-330763

Székhelye: 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000030

HATÁROZAT

jegyzet_borito_edited.jpg
jogaoktato_fb_csoport.jpg
bottom of page