weblaphatter_jogaoktatokepzes.jpg

ONLINE IS VÉGEZHETŐ JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS  - 2021. február 13-tól

Hatha Jógaoktató - 200 órás YAI Nemzetközi Minősítéssel

ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSRE a jelentkezés folyamatos, akár MOST IS JELENTKEZHETSZ és pár nap múlva küldjük is az első hétvége videóit!

NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉSBE (kattints a videókra)! 

maxresdefault (1).jpg
zs.jpg
4.jpg

A KÉPZÉSRŐL

A képzés jól átgondolt ötvözete a magas szakmai színvonalnak és a jógaoktatói oklevél minél előbbi megszerzésének. Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted a jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes anyagát HD minőségben rögzítjük stúdióminőségű hanggal, így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron részben otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! Emellett pedig a képzés részét képezi ebben a formában is egy személyes konzultációs nap és a vizsga is természetesen személyesen történik!

További információ>>

ÁSZF - ONLINE oktatóképzés

JELENTKEZÉS: adam@jogaoktato.hu - 0630 382 0503

 

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsul életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva.

Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű tanúsítványt kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói oklevelet is.

MIÉRT FONTOS A HATHA JÓGA?

A tradicionális Hatha jóga gyakorlataira épül a mai összes jógafajta. A Hatha az ősi alap, tulajdonképpen a ma kipróbálható megszámlálhatatlan jógafajta közül az összes Hatha jóga, csak más szempontokra helyezi a hangsúlyt, némelyik statikus, másak dinamikusak, vannak olyanok, amelyek egy konkrét gyakorlatsort tanítanak minden jógaórán, vagy más típusú órákon pedig forró teremben folyik a gyakorlás.

 

A mai jógafajták a felszínen nagyon változatosak, minden jógázni vágyó megtalálhatja az ízlésének, habitusának megfelelőt, de a gyakorlatok lényegében ugyanazok: a Hatha jóga eszköztárát használja minden jógaoktató.

Éppen ezért, ha jógaoktató akarsz lenni, akkor a legjobb döntés a Hatha jóga oktatását elsajátítani. Ez a legbiztosabb alap, amellyel el tudsz kezdeni oktatni. Ezzel a képzéssel már önmagában nagyon sokféle órát tudsz tartani, ha van egy kis kreativitásod, emellett pedig ráépíthető az összes többi jógaoktató képzés, ami már egy specifikus irányra koncentrál (pl. Nőijóga, Gyerekjóga, Jóga flow, stb.)

A KÉPZÉS VEZETŐJE

Diószegi Ádám

A Samadhi Jógastúdió alapítója

Gerincjóga oktató

Hatha jóga oktató

Wellness jóga oktató

Jóga mozgásterapeuta

IWI Sportoktató

A spiritualitás, harcművészetek, jóga és meditáció 10 éves korom óta az életem részei voltak. Jelenleg  többféle modern és tradicionális jógafajtát oktatok. 2017-ben nyitottam meg a Samadhi Jógastúdiót. Emellett festek, írok, utazok és népszerű blogot vezetek a Facebookon és az Instagramon.

 

Számos publikáció, tévés szereplés, előadás van mögöttem és megannyi workshopot, jógatábort és oktatóképzést vezettem az eddigi évek során. Legalább ennyin részt is vettem, hogy szakmai tudásomat bővíteni tudjam, igyekszem a nemzetközi jógaélet legjobbjaitól tanulni és ezt a tudást a képzésemen Nektek átadni.

 

Bízom benne, hogy nevem és munkásságom garancia az oktatóképzés színvonalára!

 

Ha többre vagy kíváncsi, a weboldalamat itt találod:

www.jogaoktato.hu

A Youtube-on pedig gyakorolhatsz velem ITT!

A képzés vezetésében továbbá részt vesznek:

A Samadhi Jógastúdió oktatói

A KÉPZÉS HELYSZÍNE: Samadhi Jógastúdió 1133 Budapest, Dráva utca 17.

 

Az élő képzésen résztvevők a Samadhi Oktatói Klub kártyát kapnak, amivel a képzés ideje alatt 20% kedvezményre jogosultak a Samadhi Jógastúdió jógaóra és bérlet áraiból. Az online jógaoktató képzés résztvevői a képzés ideje alatt korlátlan hozzáférést kapnak a Nirvana Online Jóga oldal teljes videóanyagához.

 

IDŐPONTOK: 14 nap (7 hétvége) 9.00-17.00

Az oktatás két csoportban fog folyni, így jelentkezéskor kérjük azt is jelezd, hogy melyik csoportban szeretnéd végezni a képzést!

 

A csoport: 2021. február 13-14., 27-28., március 13-14., 27-28., április 10-11., 24-25., május 8-9.
B csoport: 2021. február 20-21., március 6-7., 20-21., április 3-4., 17-18., május 1-2., 15-16.

ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSRE a jelentkezés folyamatos, akár MOST IS JELENTKEZHETSZ és pár nap múlva küldjük is az első hétvége videóit!

A KÉPZÉS DÍJA:

Személyes részvétel: 260.000 Ft = Jelentkezéskor 20.000 Ft + A képzés első napján 240.000 Ft. (A korlátozott létszám miatt a jelentkezés a jelentkezési díj befizetése után válik hivatalossá!)

Online formában (További információ lentebb): 190.000 Ft (A képzési díj befizetése után küldjük az első hétvége anyagát, ezután két hetente a következőét.)

 

A KÉPZÉS YAI ÁLTAL ELŐÍRT FELÉPÍTÉSE: 112 óra hétvégi oktatás + 25 db jógaórai hospitálás (és módszertani konzultáció az oktatóval) + 51 óra egyéni tanulás (online anyagok elsajátítása, jógairodalom olvasása, egyéni gyakorlás, melyhez a képzés vezetője szakmai segítséget nyújt) = 200 óra

 

(A jógaórákat nem tartalmazza a képzés ára, mert a vidéki hallgatókra való tekintettel a 25 db jógaórát nem kötelező a Samadhi Jógastúdióban, vagy a képzés vezetőjénél lejárni, de természetesen javasolt. Ha vidéki hallgatóként ez nem megoldható, akkor javasoljuk egy, a képzésen végzett oktató óráit, vagy egy képzett Hatha jóga oktató foglalkozásait!)

 

A KÉPZÉS TÉMÁI:

- A jóga története és fajtái

- Pózok a Hatha jógában (ászanák)

- A Hatha jóga légzései (pránajáma)

- Energetika a jógában (csakrák, nádik, bandhák)

- A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei és céljai (pratjahára, dhjána)

- Funkcionális anatómia a jógában (komplex 3D-s programmal és animációkkal szemléltetve)

- Prevenció a jógaoktatásban

- A jógikus életmód alapelvei

- A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei

- A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése

- A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei

- Jógikus önmenedzsment - hogyan legyél sikeres oktató

A KÉPZÉS MOSTANTÓL RUGALMASABB FORMÁBAN, A SZÁMODRA LEGIDEÁLISABB IDŐBEOSZTÁSSAL, ONLINE IS ELVÉGEZHETŐ!

TUDNIVALÓK AZ ONLINE KÉPZÉSSEL KAPCSOLATBAN:

  • A képzés hétvégéinek teljes anyagát HD minőségben rögzítjük stúdióminőségű hanggal. A tanfolyami hétvégék anyagát két hetente küldjük neked, olyan ütemben, mintha élőben vennél részt a képzésen, viszont így bárhol, bármikor megnézheted a hétvégi előadásokat és gyakorolhatsz a reggeli órákra. A videók az élő előadással szemben bármennyiszer visszanézhetőek, így hatékonyabb lehet a tanfolyam tudásanyagának elsajátítása számodra.

  • Az oktatóképzés szerves részét képezi egy 220 oldalas, átfogó jegyzet, ami a jógához fűződő komplex anatómiát, jógafilozófiát, több mint 80 ászana (jógapóz) kivitelezésének és hatásainak pontos leírását, a tanfolyamon tanult légzőgyakorlatokat, meditációt, relaxációt, óratartási szempontokat és még sok egyéb fontos eszközt tartalmaz, amire leendő jógaoktatóként szükséged lehet. A jegyzet adott hétvégéhez kapcsolódó részét elektronikus formában (a hétvégén leadott anyagot tartalmazó videókkal együtt) elküldjük számodra. A tanfolyam végén pedig a jegyzetet átadjuk egy pdf-ben, hogy egészben is tudd használni, vagy akár kinyomtatva forgatni.

  • Akárcsak a személyesen jelenlévőket, az oktatási hétvége előtt e-mailben tájékoztatjuk az online tanulókat is a hétvége pontos menetéről, a leadott témákról és a korábbi átnézendő anyagokról.

  • A képzésen résztvevőknek zárt Facebook csoportot hozunk létre, ahová az online résztvevők is meghívást kapnak. Így a kapcsolódás (a tanulótársakkal való beszélgetés, tartalmak megosztása, kérdezés az oktatóktól) egyszerűbbé válik.

  • A képzés vezetőt e-mailben a képzés első napjától az utolsóig bármikor keresheted és segítünk, ha valahol elakadtál az anyagban, vagy valamit nem értesz tökéletesen. Sőt, a képzés után is örülünk, ha nem szakad meg a kapcsolat és hallhatunk rólad!

  • Fontos a saját jógaélmény. A képzési napokat ezért mi is mindig reggeli gyakorlással kezdjük. Jógastúdiónkban a képzésen kívüli csoportos órák természetesen látogathatóak személyesen, a tanfolyam időtartama alatt pedig hozzáférést biztosítunk a www.nirvanajoga.hu oldalunk teljes videóanyagához, hogy a 100+ videó segítségével Te is kedvedre gyakorolhass, fejlődhess. Minden oktatási hétvége előtt e-mailben pedig javaslatokat is fogsz kapni arra vonatkozóan, hogy mely videókra gyakorolj azon a héten.

  • A vizsga természetesen személyesen történik, időben tájékoztatunk a vizsga menetéről, tételekről. Több vizsganapot is megjelölünk a tanfolyam zárásához közel, hogy ki tudd választani a neked leginkább megfelelőt.

  • A vizsga mellett az online képzés részét képezi egy, a képzés végén előre egyeztetett konzultációs nap, amikor lesz lehetőséged élőben kérdezni ászanákról, anatómiáról, jógafilozófiáról, vagy bármilyen képzés alatt felmerült kérdésről.

  • A tanfolyam ebben a szabadabb, online formában 260.000 Ft helyett 190.000 Ft-ért végezhető el. Emellett pedig a hétvégi oktatásra való utazás költségeit is megspórolhatod.

  • A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen számodra érezhető!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - ONLINE OKTATÓKÉPZÉS

ÁSZF Letölthető formátumban

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

adam@jogaoktato.hu - 0630 382 0503

Az eseményről naprakész információkat a Facebookon itt találsz: hamarosan

FELNŐTTKÉPZŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE:

Yoga Nirvana Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-330763

Székhelye: 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000030

HATÁROZAT